Global Ukrexport

ТОВ "Глобал Укрекспорт"

завантаження...

Global Ukrexport ТОВ "Глобал Укрекспорт"
en   рус   укр    
Головна   /   яблука      

Яблука фуджі



Характеристика, опис сорту Фуджі


Яблука Фуджі відносять до зимового сорту яблук. Прибирання відбувається в середині осені. У листопаді румяні плоди яблук набирають сік і смак.
Яблуні пізнього, для зимового споживання, сорти цвітуть пізно - в травні, тому під час цвітіння рідко страждають від поворотних заморозків. Завязування плодів - висока, мало залежить від погодних умов.



Стовбур і гілки яблуні покриті злегка зморшкуватою корою світло-коричневого кольору з легким сірим відтінком. Молоді пагони пофарбовані яскравіше, кора на них гладка, блискуча, чечевичек мало. Листя овальної або ланцетно-овальної форми з гострим кінчиком. На молодому листі помітно опушення.

Характеристика плоду


Сорт Фуджі був вивели в Японії ще в середині минулого століття і до сих пір в тренді. Він входять в топ 10 кращих в світі.
Яблука великі, вага - до 250 г. Відрізняються гарною формою: рівною, округло-довгастої.
Яскравий, оригінальний окрас: жовтий з рожевим або червоним румянцем. Мякоть кремового кольору, ароматна, помірно соковита, має насичений кисло-солодкий або солодкий смак.
Смак у яблук при зберіганні змінюється. Тільки що зірвані плоди - кисло-солодкі, через місяць настає їх споживча стиглість, для якої характерна відсутність зайвої кислоти в смаку. Зберігаються і транспортуються плоди добре, цим пояснюється їх комерційна цінність.
Для сорту характерна періодичність плодоношення, а то й проводити нормування врожайності він плодоносить через рік. Плоди універсальні: їдять у свіжому вигляді, запікають, готують з них начинку для пирогів.
Сорт має слабкий імунітет до бактеріальних інфекцій, уражується паршею, страждає від попелиці. Виростити здорове дерево можна, використовуючи сучасні препарати і старовинні народні рецепти боротьби з шкідниками, що вражають плодові дерева.



ТОВ Глобал Укрекспорт © 2018-2020. Всі права захищені.

АВТОРИЗАЦИЯ

Введите e-mail и пароль.








Написати відгук


Будь-ласка, залиште ваш відгук.